Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Румънски туристи буйстват при червен флаг
Автор: Екип Burgas24.bg 11:52 / 09.08.2012Коментари ()867
© Impact Press Group
Заради очакваното понижаване на температурите и влошаване на времето спасителите по родното Черноморие са изправени на нокти заради буйни туристи, отказващи да се съобразяват със сигнализацията за къпане. Лидер в това отношение са румънските летовници.

"Въобще не се интересуват, че морето е бурно, флагът е червен и къпането е забранено. Надуваме непрекъснато свирките и хукваме да ги вадим от водата. През това време зад гърбовете ни други влизат - и така, цял ден...", обясняват спасители на плажа.

Рускините пък държат лидерството по разсеяност и най-често губят децата си. Всеки ден спасителите се превръщат по 3-4 пъти в детективи и издирват изгубено на плажа хлапе. Майката пропищява, че детето изчезнало, както си играело на пясъка, докато тя четяла книга или разговаряла с дружката до нея. Спасителите тутакси се организират и след като уточняват как изглежда хлапето, на колко години е и с какъв бански е облечено, предават по цялата верига информацията. Максимум след около половин час изгубеното е при майка си, обясняват спасителите.

Източник: в. "Монитор"



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Rumunski-turisti-buistvat-pri-cherven-flag-372335
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.