Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Нови хоризонти за младежите от Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 12:38 / 05.08.2012Коментари ()701
©
Младежки информационно-консултански център "Астика - Бургас" се представя на изложението "Младежта в движение", което се провежда от 2 до 5 август 2012, в Бургас, в непосредствена близост до КЦ "Морско казино". Инициативата се провежда от Европейската комисия съвместно с Община Бургас.

По време на изложението бургаските младежи могат да се запознаят с програмата "Младежта в действие", възможностите на Европейска доброволческа служба (ЕДС) и Националната програма за младежта 2011-2015 г.

Дейността на МИКЦ "Астика" се представя на щанда на Национална агенция "Европейски младежки програми и инициативи" към МОМН.

Само за първите три дни през щанда преминаха близо 2500 посетители, които се запознаха с услугите, които предлага МИКЦ "Астика-Бургас" и НЦЕМПИ. Това са безплатна информация, безплатни консултации и обучения, както и младежки инициативи, включени в зоната за свободно време на младежите от Бургас и региона. На щанда младежите могат да се запознаят с възможностите, които им осигурява акредитацията на фондация "Астика", като изпраща, посрещаща и координираща организация на доброволци по ЕДС.

На 12 август 2012 г., МИКЦ "Астика" ще отбележи международния ден на младежта с игри и дейности на открито, които ще се проведат в района на плажната ивица в Бургас.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Novi-horizonti-za-mladezhite-ot-Burgas-371397
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.