Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Връчиха лек автомобил от тотото в Царево
Автор: Екип Burgas24.bg 11:26 / 21.07.2012Коментари ()779
©
Тодор Стамов е първият късметлия в Царево, който вчера потегли със своя нов лек автомобил Opel Astra Classic III, спечелен във "Втори ТОТО шанс" в 48-я тираж на Български спортен тотализатор. На първата церемония в града късметлията получи ключовете за автомобила лично от директора на Района дирекция на Български спортен тотализатор - Бургас, Златко Златанов.

При получаването на автомобила Тодор Стамов сподели, че е изключително развълнуван от спечелването на наградата и пожела късмет на всички участници в игрите на Спортния тотализатор. Щастливецът е участвал в играта 6/49 с фиш с 4 комбинации и 1 за ТОТО Джокер за 2,90 лв в 48-и тираж, проведен на 17 юни 2012 година.

"Това
©
е първият автомобил, изтеглен в Царево от началото на играта "Втори ТОТО шанс" през 2002 година и съответно днешната е първата тържествена церемония в града. До момента леките автомобили, с които Български спортен тотализатор е възнаградил участници в страната са 518, а в Районна дирекция - Бургас броят им е 55", сподели Златко Златанов.



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Vruchiha-lek-avtomobil-ot-tototo-v-Carevo-368017
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.