Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кръгла маса за трудовите права организират синдикалисти в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 14:23 / 18.07.2012Коментари ()451
Синдикалисти от КТ "Подкрепа" и представители на Национална мрежа информационни бюра "Достоен труд" организират дебат на тема "Твоят код за твоите права". Събитието ще се проведе на 19 юли 2012г. (четвъртък) от 14.00 часа в х-л "Аква", гр. Бургас. То е част от Национална информационна кампания, която има за цел да популяризира получаването и използването на Персонален идентификационен код (ПИК).

Експерти от Бургас и София по проект "Достоен труд" към КТ "Подкрепа" ще представят възможностите, които могат да бъдат предприети при констатирана нередност, вследствие използването на ПИК: механизми за борба със сивата икономика и нелоялната конкуренция; взаимодействие между институциите с цел гарантиране и защита правата на трудещите се при установяване на нередности и несъответствия.

Кампанията се организира в сътрудничество с Национална агенция по приходите.

Кампанията се реализира в рамките на проект "Подкрепа за Достоен труд", BG051PO001-2.1.04, осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" 2007-2013, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Krugla-masa-za-trudovite-prava-organizirat-sindikalisti-v-Burgas-367274
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.