Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
През есента възстановяват растителността по ремонтирани улици в Царево
Автор: Екип Burgas24.bg 15:25 / 21.06.2012Коментари ()614
©
След публикуваното писмо от бившия кмет на Царево Петко Арнаудов за изсичане на липи на централна улица не закъсня и отговора на сегашния кмет Георги Лапчев. В редакцията ни се получи писмо, което публикуваме без редакторска намеса.

Във връзка с извършваните ремонтни дейности на улиците ,,Хан Аспарух'' и ,,Георги Кондолов'', Общинска администрация - гр. Царево заявява следното:

Ремонта на ул. ,,Георги Кондолов'' е започнал още през 2010г., където уличното платно е било разширено, а дървесната растителност премахната. За съжаление тогава същата не е била възстановена, а поставянето на тротоарната настилка така и не се е състояло.

В момента абсолютно същите мероприятия се извършват и на ул. ,,Хан Аспарух'', където тротоарните плочки са вече поставени.

Уведомяваме гражданите на Община Царево, че всички необходими процедури са спазени, а при първия подходящ вегетационен период за засаждане на дървесна растителност /есента на 2012г./ , тя ще бъде възстановена на повече от 100%.



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Prez-esenta-vuzstanovyavat-rastitelnostta-po-remontirani-ulici-v-Carevo-361083
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.