Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Утре в Бургас откриват изложбата "Българските евродепутати: Брюксел-Страсбург-България"
Автор: Екип Burgas24.bg 12:33 / 15.06.2012Коментари ()932
Изложбата "Българските евродепутати: Брюксел-Страсбург-България" ще бъде открита утре в 19.30 часа в Бургас от зам.-кмета по култура Йорданка Ананиева и евродепутатите Андрей Ковачев и Светослав Малинов.

Експозицията е част от програмата на Дни на Европейския парламент в Бургас. От 16 до 24 юни жителите и гостите на града ще имат възможност да се запознаят с дейността на българските представители в ЕП, видяна през обектива на фотографа Зафер Галибов. Изложбата показва 51 фотографии, които ще бъдат разположени на площада до Часовника.

По-рано същия ден, от 17.00 часа в Културен център "Морско казино" ще се проведе граждански форум на тема "Как да преодолеем икономическата криза в Европа". Община Бургас ще се представи в срещата с доклад за предизвикателствата и възможностите пред местната власт в условията на финансова криза.

Дните на Европейския парламент в Бургас се организират от Информационното бюро на ЕП в България със съдействието на Община Бургас.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Utre-v-Burgas-otkrivat-izlozhbata-Bulgarskite-evrodeputati-Bryuksel-Strasburg-Bulgariya-359569
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.