Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
ДП "Пристанищна инфраструктура" участва в изложение "Европа за нас"
Автор: Екип Burgas24.bg 08:42 / 15.06.2012Коментари ()727
© Burgas24.bg
Държавно предприятие "Пристанищна инфраструктура" (ДППИ) - конкретен бенефициент по Оперативна програма "Транспорт" 2007 - 2013 г., ще вземе участие в специализираното изложение "Европа за нас", което ще се проведе от 16 до 18 юни в пространството пред НДК.

За втора поредна година инициативата събира представители на Управляващите органи и бенефициенти по всички оперативни програми в България, финансирани чрез Структурните и Кохезионния фонд на ЕС и представя пред широката общественост постигнатите резултати по проектите, които се изпълняват в рамките на програмен период 2007 - 2013 г. Изложението се осъществява под патронажа на министъра по управление на средствата от ЕС Томислав Дончев и се организира от Български икономически форум в партньорство с Представителството на Европейската комисия в България и Столична община.

Посетителите на изложението "Европа за нас" ще могат да се запознаят с възможностите за европейско финансиране чрез оперативните програми, с напредъка по значими инфраструктурни проекти, както и с конкретни примери за успешни практики в управлението на средства от ЕС.
Бенефициентите на Оперативна програма "Транспорт" 2007 - 2013 г. ще бъдат разположени в шатра № 11. На информационния щанд на ДП "Пристанищна инфраструктура" в дните на изложението ще бъде предоставяна актуална информация за проектите, изпълнявани от предприятието, които се финансират със средства на ЕС.

Работното време на изложението в събота и неделя е от 10:00 до 19:00 ч., а в понеделник - до 15:00 ч.



Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/DP-Pristanishtna-infrastruktura-uchastva-v-izlozhenie-Evropa-za-nas-359434
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.