Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Променят разписанието на междуградски линии по празниците
Автор: Екип Burgas24.bg 16:46 / 22.05.2012Коментари ()711
© Burgas24.bg
Промяна в разписанието на две автобусни линии въвежда "М-Бус" в почивните дни около 24 май, съобщиха от бургаската транспортна фирма. В дните от 24-ти до 27-ми май с разписание за почивни и празнични дни ще бъде обслужвано направлението от Бургас до Карнобат, както и линията Димчево - Присад - Зидарово - Габър - Вършило.

В почивните дни промени в графика ще има и за автобусите от Бургас за Карнобат, които минават през село Равнец. Те ще тръгват от Бургас в 8.00 и 13.00 часа. По същото време ще тръгват и автобусите по обратния курс - от Карнобат за Бургас. През почивните дни около 24 май ще бъде спрян автобусът от Бургас за Русокастро, който тръгва от областния град в 12.30 часа. В обратната посока - от Русокастро до Бургас няма да има автобус в 14.40 часа.

От "М-Бус" уточняват, че по време на почивните дни с нормално разписание ще бъдат изпълнявани пътническите превози по направленията: Плевен, Свищов, Слънчев бряг, Поморие, Айтос, Сливен, Ямбол, Велико Търново, Варна, Горица, Малко Търново, Екзарх Антимово, Желязово (през Русокастро) и Орлинци.

Източник: Дарик


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Promenyat-razpisanieto-na-mezhdugradski-linii-po-praznicite-353926
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.