Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Път като лунен пейзаж свързва селата Маринка и Твърдица
Автор: Екип Burgas24.bg 14:35 / 28.04.2012Коментари ()1032
На лунен пейзаж или на територия опустошена от бомбардировки прилича пътя между бургаските села Маринка и Твърдица, твърдят в редакцията на Burgas24.bg местни жители. Пътят е осеян с множество дупки някой от които са с дълбочина от повече от 30 сантиметра. Кратерите са почти навсякъде по пътя, а там където ги няма асфалта е силно деформиран и нагънат. Най-критично е положението на изхода на село Маринка. Там към дупките се прибавят и изкопи останали от полагането на канализационната мрежа.

Ежедневно по пътя преминават множество автомобили и автобуси на градския транспорт и от извънградските линии към други села.

Шофьорите преминаващи през тази отсечка са принудени да карат като на слалом. За избягване на дупките преди време голяма част от автомобилистите навлизаха и в банкетите на пътя,но сега и те са пропаднали и вече крият опасност от преобръщане на колите в деретата около шосето.

Частичен ремонт със закърпване на дупки беше направен преди около 3-4 години и от тогава не е положен и 1 кв.метър нов асфалт.



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Put-kato-lunen-peizazh-svurzva-selata-Marinka-i-Tvurdica-347912
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.