Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Конкурс за презентации в бургаски университет
Автор: Екип Burgas24.bg 17:37 / 23.04.2012Коментари ()805
Бивши и настоящи студенти от
"Професор д-р Асен Златаров":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Утре от 17,00 ч. в зала 316 на Факултета по обществени науки на Университет "Проф. д-р Асен Златаров" - Бургас ще се проведе студентски конкурс за презентации на тема "АКТУАЛНИ АСПЕКТИ НА УПРАВЛЕНИЕТО И РАЗВИТИЕТО НА ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ". В конкурса ще участват студенти от III и IV курс, специалности «Стопанско управление», «Туризъм» и «Индустриален мениджмънт», които ще представят самостоятелни разработки по темата, свързано с учебния материал по дисциплината «УПРАВЛЕНИЕ НА ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ».

Жури в състав: председател - доц. д-р Маруся Любчева и членове: доц. д-р Дончо Керемидчиев и докторант Цветелин Панчев ще оценят представените разработки. Конкурсът е продължение на традицията за организиране на студентски конкурси и изяви, провеждани под патронажа на доц. Любчева -член на ЕП 2007-2009 г.Класиралите се на първите три места студенти ще посетят Европейския парламент в Брюксел.

През миналата учебна година спечелилите конкурса студенти Гергана Ханджиева и Мартин Грозев (специалност "Стопанско управление", IV курс), както и Ангел Янев (специалност "Туризъм", IV курс), посетиха Европейския парламент в Брюксел на 23, 24 и 25 май 2011 г.

До този момент 14 студенти от Университет "Проф. д-р Асен Златаров" - Бургас са посетили Европейския парламент след спечелен конкурс.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Konkurs-za-prezentacii-v-burgaski-universitet-346769
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.