Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
"Пристанище Бургас" започна издаване на информационния бюлетин по безопасност на труда
Автор: Екип Burgas24.bg 16:45 / 05.04.2012Коментари ()706
© Burgas24.bg
Първият брой на Информационния бюлетин по безопасност на труда на "Пристанище Бургас" ЕАД бе издаден в началото на април 2012 г. Той ще се издава всяко тримесечие и с тази нова инициатива ръководството на дружеството показва своята ангажираност с проблемите за осигуряване на безопасност и здраве при работа, като се надява всички да се включат активно в прилагането на добрите практики в тази област.

Визията на ръководството на "Пристанище Бургас" ЕАД за реализиране на фирмената политика по безопасност на труда е, че всеки работник, служител и клиент на дружеството притежава фундаменталното право и същевременно е отговорен пред другите за осигуряване на безопасността при работа.

Г-н Диян Димов, изпълнителен директор на "Пристанище Бургас" ЕАД отбеляза, че ние носим отговорността работниците, служителите и външните контрагенти, да се чувстват в безопасност на територията на дружеството.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Pristanishte-Burgas-zapochna-izdavane-na-informacionniya-byuletin-po-bezopasnost-na-truda-342530
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.