Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Дойде ред и на жителите на Рудник да платят местните данъци и такси
Автор: Екип Burgas24.bg 09:27 / 14.03.2012Коментари ()344
Жителите на бургаското село Рудник ще имат възможност на място в самото село да си платят местните данъци и такси. Това е второто съставно на общината село, което ще бъде посетено от касиер и хората ще могат да платят задълженията си и то с отстъпка 5%.

Утре касиер ще посети село Драганово. Кампанията, която започна в понеделник, ще продължи до 21 април и ще обхване всички съставни селища на Община Бургас. За целта на сайта на общината е поместен график кога и кое село ще бъде посетено от касиер. Румяна Иванова, директор на общинската данъчна дирекция каза че това се прави всяка година като целта е да има по-голяма събираемост. Иначе хората могат да платят задълженията си - данък превозно средства и недвижим имот и такса смет, и в териториалните дирикции. Дирекцията на ул "Александровска 83" от началото на кампанията работи с удължено работно време от 07,30 до 17,15 ч.

Крайният срок за плащане на данък недвижими имоти, такса смет и данъка върху превозно средство е на две равни годишни вноски - първият срок е до 30 юни, а вторият до 30 октомври, като след тези срокове започва начисляване на лихва.

Източник: Радио "Фокус"


Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Doide-red-i-na-zhitelite-na-Rudnik-da-platyat-mestnite-danuci-i-taksi-336519
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.