Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бургазлия стреля в оръжеен магазин в Плевен
Автор: Екип Burgas24.bg 15:54 / 18.02.2012Коментари ()1119
© Burgas24.bg
В Плевенското Второ Районно управление "Полиция" е образувано досъдебно производство за хулиганство.

На 16 февруари в 12:15 часа в полицията е постъпил сигнал, че в оръжеен магазин на булевард "Данаил Попов" е възникнал скандал между мъже. Изпратените на място служители на реда са установили, че има сбиване между 43-годишен плевенчанин и 27-годишен от Бургас.

За да разреши конфликта 27-годишният е извадил законно притежаван газов пистолет и е произвел два изстрела с халосни патрони по опонента си. Вследствие на побоя и двамата мъже са получили разкъсно - контузни рани по главите. Това наложило да бъдат прегледани от лекари в Спешна помощ. Оказана им е мединиска помощ и по-късно са освободени, без опасност за живота.

При огледа на местопрестъплението е установено, че са нанесени материални щети на оръжейния магазин. В полицията се изяснило, че и двамата участници в сбиването са криминално проявени - плевенчанинът има в биографията си 7 регистрации за хулиганство, изнудване, грабеж и причиняване на телесни повреди, а другият има две регистрации в полицията за кражба и използване на неистински документ.

За престъпление по чл. 325, ал.1 от НК работата продължава. Уведомена е прокуратурата.

Източник: Дарик



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Burgazliya-strelya-v-oruzheen-magazin-v-Pleven-330126
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.