Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Музика и кулинарни шедьоври на Свети Валентин в “Приморец"
Автор: Екип Burgas24.bg 09:45 / 14.02.2012Коментари ()628
Най-изисканият бургаски ресторант предлага специални кулинарни шедьоври и вина за двата празника, съчетани в един ден - Трифон Зарезан и Свети Валентин. Според колектива на "Приморец", двете чествания се допълват взаимно и превръщат датата в един общ празник на любовта и виното, което е аналогия с древните тракийски култове на Дионис. Всеки, който реши да посети елитното заведение, ще намери най-добрите предпочитания за своя вкус, съчетани с прекрасни вина и класна жива музика.

Три варианта на a`la carte тристепенно меню ще задоволят вкусовете и на най- взискателните гости. Екзотични специалитети от Средиземноморието, морски дарове и най-доброто суши в града ще допълнят богатата вкусова палитра, която майстор- готвачът Ивелин Христов ще предложи за вечерята "гурме" на празнуващите. "Това, което ще дадем на клиентите си на 14 февруари, се среща само в единици ресторанти в България"- споделя Христов. "Приели сме за основно задължение да гарантираме отлично настроение, задоволени желания, заедно с усещане за комфорт и щастие на всички, които са се доверили на нашия екип и са оставили празника си в нашите ръце", вълнува се шеф-готвачът. Той се притеснява единствено, че резервациите са недостатъчни за всички, които ще пожелаят да си подарят един невероятен празник.

В "Приморец" са си поставили амбициозната задача да предложат обслужване и кухня наистина на най-високо световно ниво, като в същото време цените не се различават особено от останалите ресторанти.

С ръчно приготвен белгийски шоколад ще бъде подсладен 14 февруари. Сърце от шоколадова феерия ще получи всяка двойка, избрала изискания лукс на гранд хотел "Приморец" за своя Свети Валентин.

Онези, които ще наблегнат на Трифон Зарезан ще имат възможност да консумират класното вино с невероятни мезета от менюто за вечерта.

Когато всичко е петзвездно, няма как и музиката да не е на същото ниво. Освен в любов и вино, празничната атмосфера в "Приморец" ще бъде потопена и в звуците на неповториимите G.R.A.S. Виртуозите от хитовата група обещават да превърнат празника в наистина незабравим спомен за всички посетители със силен подбор от емоционални изпълнения. Много други изненади ще радват гостите през цялата вечер, но управата на хотела не издава предварително какви ще бъдат те.



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Muzika-i-kulinarni-shedyovri-na-Sveti-Valentin-v-Primorec-328870
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.