Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Мъж с тръба ограби бензиностанция, вдигна на крак полицията
Автор: Екип Burgas24.bg 10:02 / 18.01.2012Коментари ()1500
© Burgas24.bg
На 18.01.т.г. в 03.09 часа в Районно управление «Полиция» - Несебър е получено съобщение за нарушение в бензиностанция «Петрол», разположена в Слънчев бряг срещу х-л «Свежест», регистрирано чрез паник-бутон - установено е, че служителката на бензиностанцията е заплашена от непознат мъж с тръба, увита в дреха, като е ограбен оборота на бензиностанцията, възлизащ на сумата от около 200 лв. След извършване на грабежа непознатия напуснал местопроизшествието с лек автомобил.

В резултат на бързите оперативно-издирвателни мероприятия, предприети от служители на Районно управление «Полиция» - Несебър, около 03.30 ч. автомобила е спрян в района на бензиностанция «OMV", разположена на главния път Бургас - Варна, преди кръстовището за с. Тънково.

Задържан е извършителя на грабежа - това е: 32-годишния Д.Т. от с. Тънково, в когото при извършения личен обиск са намерени банкноти, отговарящи по номинал на заявените от служителката на бензиностанцията. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Несебър.


Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Muzh-s-truba-ograbi-benzinostanciya-vdigna-na-krak-policiyata-321192
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.