Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Фотографи ще участват в обща изложба "Бургас около мен"
Автор: Екип Burgas24.bg 15:57 / 05.12.2011Коментари ()734
© Burgas24.bg
Всички фотографи - ентусиасти и професионалисти, които живеят и работят в Бургас и региона, могат да участват в обща изложба "Бургас около мен", която ще се открие на 20.12.2011 г. в зала Георги Баев на Културен център Морско казино от 18.00 часа.

Темата на изложбата допуска участие на фотографии от всякакъв вид - портрети, пейзажи, репортажи или каквото и да е друго - стига по някакъв начин изображението да разказва интересна за бургазлии история, да показва лична гледна точна към специфични или важни за Бургас места, хора или събития.

Събитието няма конкурсен характер, целта на организаторите е да се получи ползотворна и приятна среща на фотографи, зрители, изкуство и технологии. Без претенции за елитарност, без борба за награди - просто фотографски поглед към красотата и щастието от това, че живееш в Бургас.

По време на откриването, на всеки участник в изложбата ще бъде връчено и по едно копие на фотографията му, попаднала в официалната селекция, което ще бъде отпечатано по същия начин, както и копието за изложбата, като знак на благодарност от страна на организаторите, за Вашата подкрепа.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Fotografi-shte-uchastvat-v-obshta-izlozhba-Burgas-okolo-men-310464
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.