Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кметът: До два дни започваме строежа на супермодерна детска градина
Автор: Екип Burgas24.bg 16:01 / 15.09.2011Коментари ()1466
© Burgas24.bg
След два дни правим първа копка на супермодерна много голяма детска градина в к-с "Меден рудник". Такава до сега в Бургас не се е строяла. Това каза в традиционното открито телевизионно студио пред гражданите на Бургас кметът Димитър Николов.

"Тя ще бъде изключителна скъпа с много кабинети и много възможности за децата, със специална програма, с която ще се обучават и самите възпитатели и педагози в тази детска градина. Те ще бъдат под непрекъснат мониторинг", увери кметът Николов. Парите за детската градина са спечелени и осигурени, допълни той.

"За последните две години със сигурност мога да твърдя, че Бургас се открои като лидер в много отношения сред градовете от страната", посочи градоначалникът. "Най-важното за нас беше да влезем вътре в училищата и да сменим навсякъде дограмите, за санираме голяма част от сградите, тоалетните. За напред оставих по-ниските приоритети. Не ми харесва как изглеждат дворовете на училищата и детските градини, те ще бъдат задача в следващите една - две години", коментира кметът Николов.

"Бургас категорично реши проблемите си с липсващите места в детските градини и ясли. Оттук нататък имаме много сериозна програма за изграждане на нови детски гради и ясли", допълни той.

Източник: Радио "Фокус"



Още по темата: общо новини по темата: 1
13.09.2011 »
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Kmetut-Do-dva-dni-zapochvame-stroezha-na-supermoderna-detska-gradina-287696
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.