Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пиян шофьор е причината за тежката катастрофа от сутринта, отнела няколко живота, сред които и на дете
Автор: Екип Burgas24.bg 12:45 / 05.09.2011Коментари ()12023
Трима души загинаха тази сутрин при тежка катастрофа на кръстовището за кв. Долно езерово. Около 06.55 часа на кръстовището за квартала и един от КПП преди Лукойл челно са се ударили лек автомобил "Ауди", в който е бил само водачът и лека кола "Фолксваген", в която са пътували петима души. И двата автомобила са с бургаска регистрация.

В резултат на сблъсъка на място са загинали двама души от автомобила "Фолксваген" -мъж на 29 години и жена на 47 години. Те са от село Свобода и село Камено, Бургаско.
6 годишно момченце изпада в клинична смърт и по-късно умира в Реанимацията на бургаската болница.

Причините за тежката катастрофа са в процес на установяване, но вероятно се касае за отнемане на предимство от страна на единия автомобил и употреба на алкохол от страна на водача на лекия автомобил "Ауди"
Трима са настанени в МБАЛ-Бургас . Жена е с диагноза "Политравматизъм" и е настанена в отделение "Реанимация".Водачът на "Фолксвагвен"-а е в отделение "Ортопедия". По думите на лекаря, който го е приел в шокова зала същият-мъж на 31 години е признал, че е употребил алкохол, но отказал да каже кога и какво количество.. Още един пострадал е настанен в "Хирургия" с травма в коремната област.

24 годишният водач на Аудито е прегледан и освободен за домашно лечение . Причините за катастрофата са в процес на изясняване, но най-вероятно става дума за употреба на алкохол от страна на шофьора на л.а. «Ауди», вследствие на което същият навлиза в лентата за насрещно движение и се удря с движещия се в нея «Фолксваген».

Пред Приемно отделение на МБАЛ до ранния следобед имаше десетки близки и роднини на загиналите, които даваха показания пред полицията.




Още по темата: общо новини по темата: 2
07.09.2011 »
05.09.2011 »
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Piyan-shofyor-e-prichinata-za-tezhkata-katastrofa-ot-sutrinta-otnela-nyakolko-zhivota-sred-koito-i-na-dete-284922
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.