Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Крадец опита да намушка продавач в Бургас, забрави си личната карта
Автор: Екип Burgas24.bg 13:39 / 30.08.2011Коментари ()940
© Burgas24.bg
На 29.08.т.г. около 19.02 ч. в Първо Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение за инцидент в магазин за мобилни телефони и аксесоари, разположен на ул. «Александровска» №113 - управителят и продавача в магазина са съобщили, че около 18.40 ч. в магазина са влезли двама младежи, които предложили за продажба телефон «Алкател».

Продавачът бил предупреден от свой колега, че двама младежи крадат батерии за мобилни телефони, поради което се обадил на познатия си, който пострадал от въпросната кражба да дойде в магазина. При пристигането му, единия от непознатите побягнал, а другия започнал да вика, извадил нож и на два пъти се опитва да намушка продавача в магазина, след което побягнал, забравяйки личната си карта в магазина.

По документа е установено, че извършител на деянието е криминално проявения Г.Ж., 27 годишен от Бургас, който е издирен и задържан за срок от 24 часа. При разговор с Г.Ж. същия заявил, че бил нападнат, бит и ритан от управителят и продавача в магазин за мобилни телефони и аксесоари, поради което с цел да се защити, извадил джобен нож. По случая в Първо Районно управление «Полиция» - Бургас е образувано досъдебно производство.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Kradec-opita-da-namushka-prodavach-v-Burgas-zabravi-si-lichnata-karta-283403
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.