Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
В Бургас се проведе Международният Детски Фестивал "Little King & Queen World" 2011
Автор: Екип Burgas24.bg 09:57 / 29.08.2011Коментари ()883
©
В Бургас се проведе 12 издание на Международният Културен Детски Фестивал "Little King & Queen World" 2011.
В Международната надпревара до финала стигнаха 30 деца на възраст от 4 до 15 год. от Украйна, Франция, Рисия, Казахстан, Турция, Южна Африка и България.

Тази година фестивалът се проведе с подкрепата на Община Бургас. В продължение на седмица участниците посетиха:
-Българско село където наблюдаваха традиционна програма и се запознаха с нашите традиции; Посетиха Дом майка и дете където подариха подаръци на дечицата лишени от родителски грижи; Имаха вечер на приятелството в Караоке бар; Заснеха професионална фотосесия на пясъчните фигури в Бургас; Представиха се като топмодели и показаха своите таланти; Направиха парад на страните участнички по централна бургаска улица; Представиха се с Национални носии характерни за техните страни и дефилираха с официални костюми.

15 членно международно Жури определи фаворитите в всяка възрастова категория. Специален гост на галавечерта на фестивала беше Зам.-кметът по култура и образование община Бургас г-жа Йорданка Ананиева, която поздрави всички участници в фестивала.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/V-Burgas-se-provede-Mezhdunarodniyat-Detski-Festival-Little-King-Queen-World-2011-282952
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.