Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Стълпотворение от кандидат-президенти при кмета на Царево
Автор: Екип Burgas24.bg 12:29 / 23.08.2011Коментари ()534
© Burgas24.bg
"Знам проблемите на всеки град в България и основният за липсата на работни места. Това е много важно. Няма проблем, който да не опира до икономиката, но няма икономически проблем, който да не опира до корупция и до тези неща в икономиката, които продължават да съществуват. Аз мисля, че в момента икономиката не е в рецесия , а буквално в репресия поради липса на правила, заради непрекъснати утежнения за бизнеса, заради липса на общ национален план и това създава чувство на хаос и несигурност за хората", това каза вчера кандидатът за президент Меглена Кунева при посещението си в Царево, където събираше подписи в своя подкрепа.

Следобед Кунева проведе среща с кмета на Царево, който й представи общината и я запозна с нерешените проблеми. Арнаудов й представи и идеята си да възстанови българската църква в с. Яна /днес с. Кайнарджа, Турция /, която е със 200-годишна история. Някогашното българско село е родно място на голяма част от жителите на Ахтопол. Арнаудов сподели още, че ще търси подкрепата на всички кандидат-президенти за развитието на общината и за реализирането на проектите й.

Когато се заговори за южната ни съседка, Кунева припомни, че една голяма част от нашите нерешени проблеми с Турция трябва да бъдат поставени на масата на преговорите. Всички правели така със своите съседи, за да не пренесат проблемите си в Европейския съюз.

"Трябва да има справедливост и аз го казах на хората, с които се срещнах тук. Аз не бих се поколебала да критикувам нито правителството, нито опозицията тогава, когато дават нечестни обещания, или когато не се изпълняват ангажиментите към хората. Когато не се слагат на първо място хората, аз смятам, че ще бъда този глас, който ще каже "Стига, не може повече така!", каза още Меглена Кунева.



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Stulpotvorenie-ot-kandidat-prezidenti-pri-kmeta-na-Carevo-281358
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.