Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Дискутираха липсата на социални придобивки в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 09:08 / 19.08.2011Коментари ()615
© Burgas24.bg
"Слаба социална политика на правителството и нерешените проблеми на хората с увреждания в условията на тежка икономическа криза " бе темата на срещата, която се проведе в новоoткрития офис на социалистите в Бургас. Представителите на НПО на хората с увреждания и Обидинението на майките дискутираха липсата на социални придобивки в Бургас и отсъствието на диалог с управляващите.

"Социалната политика е много важно зрънце в нашия живот и за да може да се работи в тази сфера пълноценно, в управлението на града трябва да влязат хора с увреждания,за да познават болката на всички останали"каза Мария Карагьозова, директор на социален дом за хора с увреждания в Русокастро."Ние не сме невидими. Искаме да ни видят и чуят ", добави още Карагьозова.

От Обидинението на майките очакват чудо за да могат българските семейства да се справят с отглеждането на децата си.

"Най-важно е ние като родители да се обединим около една кауза, въпреки голямата криза в България нека да бъдем добри родители, нека да даваме самочувствие на децата си, нека това не ни пречи да останем достойни българи и достойни родители", каза председателят на асоциацията Милена Димова.

Домакин на срещата бе д-р Красимира Каракашева ,която увери представителите на НПО, че ще се търсят решения на проблемите, които споделят. На срещата бяха връчени грамоти на талантливи деца, участвали с рисунки в кампанията "Едно море, един град,един народ,една държава".



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Diskutiraha-lipsata-na-socialni-pridobivki-v-Burgas-280317
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.