Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Деца на загинали военнослужещи отново на почивка в "Сарафово"
Автор: Екип Burgas24.bg 10:44 / 17.08.2011Коментари ()514
© Burgas24.bg
Изпълнителна агенция "Военни клубове и военно-почивно дело" отново подкрепи децата на загиналите военнослужещи при изпълнение на своя патриотичен дълг", като за втори път организира едноседмичен безплатен отдих във военно-почивния комплекс "Сарафово", управляван от агенцията.
От 10 до 17 август децата се радваха на прекрасните условия за отдих и всеки ден се забавляваха с плаж, игри и спортни занимания.

Благодарение на любезното съдействие на Община Несебър и Община Бургас, ИА "Военни клубове и военно-почивно дело" организира и богата културно-историческа програма, която позволи на децата на загиналите военнослужещи да се запознаят със забележителностите и историята на Несебър - град под егидата на ЮНЕСКО, както и да се насладят на фигурите на холивудски герои от "Пясъчен фестивал 2011" в гр. Бургас и да разгледат изложбата "Изящните съкровища на траките", експонирана в зала "Коджакафалията" на Морското казино в гр. Бургас. Малките посетители останаха изумени от красотата на Панагюрското златно съкровище, златната маска и пръстенът на Терес, както и на други златни накити, намерени при разкопки в Несебър.

"Благотворителната кауза на децата на загиналите военнослужещи при изпълнение на своя патриотичен дълг е не само кауза на ИА "Военни клубове и военно-почивно дело", но и моя лична кауза, която отстоявам последователно, всеотдайно и искрено в продължение на две години", каза г-жа Мария Димчева, изпълнителен директор на ИА "Военни клубове и военно-почивно дело".


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Deca-na-zaginali-voennosluzheshti-otnovo-na-pochivka-v-Sarafovo-279714
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.