Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
ОДК предлага на бургаските деца интересно лято
Автор: Екип Burgas24.bg 17:11 / 06.06.2011Коментари ()867
©
Снимка Архив
За поредна година Общински детски комплекс - Бургас отваря своите зали за летни школи и занимания по интереси. Инициативата се приема еднакво добре, както от децата, така и от родителите им. Опитни учители ще водят следните курсове: Изобразително изкуство; Английски език за начинаещи; Литературно слово; Детска игротека и спортни игри; Фотография; Театрално студио; Детска школа за манекени и фотомодели "Светулки"; Плуване; Футбол; Посещение на музеи, исторически паметници, екскурзии до близки местности с осигурен транспорт - всеки петък.

Като материална база ще се ползват летните школи на ул. "Райна Княгиня" 11, помещенията на ОДК в ж.к. "Славейков", бл. 1Б ("Поморин"), и в ж.к. "Изгрев" (в двора на ЦДГ 30 "Изгрев"), за плуване - открития басейн в Приморски парк (до "Флората"), футбол - Спортен комплекс "Изгрев".

Заниманията ще се провеждат в интервала от 08.30 ч. до 12.30 ч. по предварително изготвен график от ръководителите на школите.

Цените на услугите са съгласно Наредба за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Бургас - раздел "Цени на услуги и права, предоставени от Общината, съгласно чл. 6, ал. 2 от ЗМДТ - приложение 2".

Летните занимания започват на 08.06.2011 г. Откриване - 08.06.2011 г., 09.30 часа, Приморски парк - "Охлюва".

 



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/ODK-predlaga-na-burgaskite-deca-interesno-lyato-260277
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.