Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Младежи реализираха три мероприятия заедно с Община Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 10:59 / 06.06.2011Коментари ()551
©
Клуб "Инженеринг и ИТ" към Сдружение "Младежки Глас" организира обучение на тема "Бизнес софтуер под MAC OS"със съдействието на Община Бургас. Младежите се запознаха с начините за работа и възможностите, които предоставят приложенията на MAC OS.

"Чрез представяне на операционната система целим да запознаем обществото с разликата между PC и Macbook. Важно е в динамично развиващия се свят, да знаем как работят тези две системи, за да развиваме професионалните си умения" сподели Мартин Пенчев - председател на клуба. В обучението беше представено и това как можеш да си направиш собствен сайт, чрез програма за графично оформяне.

През изминалите дни Клуб "Екология и образование" към Сдружение "Младежки Глас" организира два проекта със съдейтсвието и финансовата подкрепа на Община Бургас. Залесяване с кипариси в ЦДГ "Ран Босилек" и децата от ЦДГ "Веселушко" участваха в прожектиране на образователен филм, който го приложиха на практика в играта "Открий къде живее животното". Детските усмивки получиха в края на играта лакомства и празнично настроение.
Сдружение "Младежки Глас" ще обучи младежи от Бургас как да разпознават невербалната и вербална комуникация между хората.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Mladezhi-realiziraha-tri-meropriyatiya-zaedno-s-Obshtina-Burgas-260085
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.