Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Алексей Петров: Забавянето на икономическите реформи води държавата до фалит
Автор: Екип Burgas24.bg 16:05 / 04.05.2011Коментари ()873
© Burgas24.bg
Забавянето на необходимите икономически реформи ще доведе държавата до фалит, който ще бъде почувстван най-силно от пенсионерите - прогнозира в Бургас председателят на Съюза за стопанска инициатива Алексей Петров.

Водещата фигура в ССИ коментира, че има категорична необходимост от промяна в Закона за обществените поръчки, както и от корекции в административната система.

От Съюза за стопанска инициатива отново разкритикуваха лихвената политика на банките в България и призоваха да се изясни каква точно дейност развиват някой от акционерите им.

Алексей Петров призна, че след края на месец юни той и партньорите му ще обявят "агресивно и мащабно" пред регионалните, националните и чуждестранни медии сигнали за тежки нарушения в редица български общини.

Според бившия разузнавач управленският модел "Борисов" вече не разполага с време и е напълно изчерпан. Все пак Петров определи финансовия министър Симеон Дянков като един от малкото министри с експертен потенциал, но изрази несъгласие с предложението му парите от пенсионните фондове да се използват за инфраструктура.

Петров смята, че обявяването на предсрочни парламентарни избори ще бъде единственият добър ход на настоящия кабинет.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Aleksei-Petrov-Zabavyaneto-na-ikonomicheskite-reformi-vodi-durzhavata-do-falit-252100
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.