Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Съветник иска постоянен благотворителен базар
Автор: Екип Burgas24.bg 13:32 / 03.05.2011Коментари ()1192
Общинският съветник и председател на партия "Български социалдемократи" Дина Димитрова иска Община Бургас да предостави безвъзмездно помещение, в което организациите на хората в неравностойно положение да излагат и продават изработените от тях изделия.

Димитрова, която е и зам.-председател на Постоянната комисия по здравеопазване и социални дейности към местния парламент, е входирала предложението си в деловодството на Общински съвет- Бургас.

"Възможността да работят и творят мотивира хората в неравностойно положение и ги предпазва от социална изолация. В различните организации те изработват уникални предмети - бижута, картини, декорации, по които е вложено много труди, този труд трябва да се види от бургазлии", заяви Дина Димитрова. "Убедена съм, че всеки жител или гост на града ще остане очарован от видяното", допълни още Димитрова.

Според нея изработените от хората в неравностойно положение предмети биха могли да бъдат експонирани в помещение, в което да бъдат продавани, а средствата от продажбата им да отиват за подпомагане на организациите.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Suvetnik-iska-postoyanen-blagotvoritelen-bazar-251688
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.