Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Стартират проявите за 20-годишнината на БСУ
Автор: Екип Burgas24.bg 16:45 / 26.04.2011Коментари ()1103
© Burgas24.bg
Бивши и настоящи ученици от
ОУ "СВ. КНЯЗ БОРИС І":
виж още
Бивши и настоящи ученици от
СОУ "Св.Св.Кирил и Методий":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Стартират проявите, организирани от служителите в административните отдели и преподавателите от БСУ, посветени на 20-годишнината от създаването на Бургаския свободен университет.

Празничният календар за месец май ще започне с демонстрации на спортните клубове и формации в БСУ - Салса клуб "БСУ", Клуб за народни танци, Айкидо клуб в партньорство с Айкидо клуб "Феникс", Клуб за фехтовка в партньорство с Фехтовална академия "Васил Етрополски". Участниците са студенти, преподаватели и служители на БСУ.
Демонстрациите ще започнат утре, 27 април, от 14 часа пред сградата на университета.

На 28 април, четвъртък, ще се проведе лекоатлетическа "Щафета на образованието" с участието на деца от ЦДГ "Слънце", ОУ "Княз Борис I", СОУ "Св. св. Кирил и Методий" и студенти от БСУ. Щафетата ще започне в 10 часа пред сградата на университета.

В рамките на тържествата, посветени на 20 - годишнината от създаването на университета, се организира кулинарна изложба с участието на служителите и преподавателите от БСУ. Журито е от професионални майстори - готвачи.

Кулинарното изложение ще бъде открито на 27 април, сряда, непосредствено след демонстрациите на спортните формации и ще бъде експонирано пред зала "Изток" на БСУ. Предвиждат се индивидуални и екипни награди.

Кулинарната изложба е първа по рода си в историята на БСУ и има амбицията да представи собствената продукция на служителите от всички отдели и на целия преподавателски състав.




Още по темата: общо новини по темата: 2
28.04.2011 »
27.04.2011 »
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Startirat-proyavite-za-20-godishninata-na-BSU-249798
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.