Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Започна подготовката за сезон 2011 г. в Слънчев бряг
Автор: Екип Burgas24.bg 13:36 / 06.04.2011Коментари ()457
© Burgas24.bg
"Слънчев бряг" АД започна подготовката за сезон 2011 година на територията на курортния комплекс. В тази връзка акционерното дружество е назначило на щат ландшафтен архитект, който ще се грижи за озеленяването на източната част на курорта. Видими са и първите резултати. Една част от площите са залесени и поддържани, но тепърва предстои визията на най-големия ни морски курорт да бъде преобразена. До две седмици предстои и ремонт на всички "разбити" участъци на алейната мрежа.

От акционерното дружество с помощта на община Несебър и СНЦ "Съюз на собствениците" в Слънчев бряг са взели мерки за осигуряването на спокойствие в комплекса през летния сезон. За сигурността на гостите ще се грижат допълнителни бройки щатни полицаи, както и униформени, командировани от вътрешността на страната. "Слънчев бряг" АД също така планира охрана на всички КПП-та в източната част на курорта.

Дружеството кани и всички собственици на търговски и жилищни обекти да подпишат споразумение на база план - сметка, подготвена от "Слънчев бряг" АД за поддръжката на инфраструктурата и направените от него други разходи. Всички собственици ще получат официални писма за дължимите суми според разгънатата застроена площ на своите имоти в курорта.

Припомняме също така, че за летния сезон в източната част на комплекса ще бъде въведена "Синя зона". Наред с тази мярка срещу безразборното паркиране в комплекса, ръководството на "Слънчев бряг" АД прие и цялостен вътрешен правилник за движението на превозните средства в източната част.

От средата на май леките автомобили, които влизат в източната част на комплекса, ще могат да паркират срещу заплащане на определени паркинг - такси по прилаган от "Слънчев бряг" АД способ за плащане. Паркирането без заплащане и паркирането извън обозначените от дружеството територии ще е основание за поставяне на ограничително съоръжение тип "скоба" и принудително отстраняване на съответното средство за движение. Часовете на действие на "Синя зона" са от 10:00 до 24:00 ч., /за гости на хотелите - до 22:00 ч./ - седем дни в седмицата.

Акционерното дружество взе решение също така да въведе и ограничения за зареждане на търговски обекти на територията на източната част на курорта. Доставките със стоки ще могат да се извършват от 05:00 до 09:00 ч. и от 16:00 до 18:00.

И това лято от дружеството въвеждат забрана за движение по частните пътища на "Слънчев бряг" АД на всички видове мотопеди, АТВ, мотоциклет , независимо от начина на задвижване и вида на двигателя.

Промени ще има и по отношение на броя на таксиметровите коли и условията при издаване на разрешителни. През лятото такситата в Слънчев бряг ще бъдат максимум 150. Върху легалните жълти коли в комплекса ще има залепен запазения знак на "Слънчев бряг" АД.



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Zapochna-podgotovkata-za-sezon-2011-g-v-Slunchev-bryag-244332
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.