Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Възложиха на областния изготвянето на проект за ремонт на ГКПП "Малко Търново"
Автор: Екип Burgas24.bg 12:02 / 06.04.2011Коментари ()612
© Burgas24.bg
Правителството възложи на областния управител на Бургас отговорността за изготвянето на количествено-стойностни сметки и проект на строително-ремонтни дейности на ГКПП "Малко Търново". Това стана с промяна в РМС 940/2010 за одобряване на План за действие по изпълнението на неотложни мерки във връзка с присъединяването на България към Шенгенското пространство и в ПМС 320/2010, с което се осигурява финансирането на Плана. За изпълнение на възложените му дейности областният управител на Бургас ще разполага с 3000 лв., осигурени чрез преструктуриране на финансовите ресурси по другите мерки.

В района на ГКПП "Малко Търново" се предвижда строителството на нова сграда, укрепване на скалния скат и ремонт на осветлението и канализацията. За извършването на тези дейности е необходимо изготвянето от външни специалисти на количествено-стойностни сметки и проект за строително ремонтни дейности.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Vuzlozhiha-na-oblastniya-izgotvyaneto-na-proekt-za-remont-na-GKPP-Malko-Turnovo-244260
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.