Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бургаските архитекти подкрепят усилията на Общината за благоустрояване на града
Автор: Екип Burgas24.bg 15:21 / 04.04.2011Коментари ()901
© Burgas24.bg
Архитектурната колегия на Бургас прие декларация, с която подкрепя усилията на общинска администрация за привличане на европейски пари и благоустрояване на града.
В нея пише следното:

"Завършилата реконструкция на Морското казино, асфалтираните алеи в парка и новото осветление ще превърнат Бургас в още по-желан за отмора и отдих през всички сезони.

В името на подобряване на градската среда и качеството на живот успешно се усвояват и средства за реконструкция на Ларгото по ул. "Александровска", "В. Априлов", "Кирил и Методий" и част от "Богориди". Отнасяме се с разбиране към неудобствата, причинени от строителството през есенно-зимния период, който е единствен възможен за строителство в един туристически град.

Убедени сме, че усвоените европейски средства за обновеното ларго са в полза на всички жители и гости на града.
Пожелаваме на общинска администрация все така упорито и настойчиво да търси възможности за реализация на нови проекти по различни европейски фондове и програми.
Архитектурната колегия на Бургас е готова със своя потенциал отговорно да се включва в изготвянето на необходимите проекти."


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Burgaskite-arhitekti-podkrepyat-usiliyata-na-Obshtinata-za-blagoustroyavane-na-grada-243674
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.