Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ученици от СОУ "Добри Чинтулов" се забавляваха с открити уроци
Автор: Екип Burgas24.bg 15:51 / 28.03.2011Коментари ()1681
©
Бивши и настоящи ученици от
СОУ ,,Д.Чинтулов":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Открит урок на тема "Забавляваме се заедно с играта "Приобщи човече" се проведе на 23.03.2011 година по инициатива на РИО - Бургас и Ресурсен център - Бургас с учениците от втори клас на СОУ "Добри Чинтулов"- Бургас с класен ръководител -главен учител Руска Иванова и главен ресурсен учител Владка Димитрова. Той е от поредицата инициативи за провеждане на открити уроци, в които Ресурсен център - Бургас представя добри практики в интегрираното обучение на учениците със СОП.

Под формата на игра учениците разшириха знанията си за възможностите на децата с уврежданията, научиха се как да помагат на своите съученици със специални образователни потребности. Урокът премина като състезание, в което децата вложиха толерантност и емоция, работиха в група и всички спечелиха много усмивки и чудесни преживявания.

Емоцията завладя и гостите - ресурсни учители и преподаватели от СОУ "Добри Чинтулов", които активно участваха като играеха и следяха за честността на играта. Компетентно жури в състав - старши експерт по интегрирано обучение Галя Николова, Антоанета Стоянова - директор на Ресурсен център, Мария Николова - пом. директор на РЦ и Галина Казакова - директор на СОУ "Добри Чинтулов" следеше за спазване на регламента и награди всички участници с грамоти, книжки и лакомства.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Uchenici-ot-SOU-Dobri-Chintulov-se-zabavlyavaha-s-otkriti-uroci-241622
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.