Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
След две деца и раздяла се събраха
©
Бившият шеф на Би Ти Ви Венелин Петков и любимата му Николета Маданска си дават още един шанс заради двете деца, като го скрепят с обща почивка в Сандански.

Раздялата между журналистите настъпи през 2022 г., малко след раждането на втория им син Михаил. Брат му Йоан се роди година и половина преди това. Първа Николета се изнесла от общото жилище в Бистрица и се пренесла при родителите си. Малко след това взе и децата със себе си. За тях основно се грижат родителите й: майка й, спортната журналистка Свобода Маданска и баща й - футболният треньор Михаил Мадански.

Децата бяха заснети и от единия, и от другия родител по едно и също време

Двамата поеха грижите за малките, докато Николета се върна в Би Ти Ви след майчинството. Венелин също през цялото време участва в отглеждането на децата, като ги взима със себе си от време на време. Той пък започна работа като учител, тъй като Антон Хекемян го уволни от телевизията. След като поживяха разделени и първоначално не си говореха, с днешна дата двамата са стоплили отношенията и дори отидоха заедно на почивка в Сандански с децата.

"Няма да коментирам личен живот", сподели за  научи "България Днес" Венелин Петков.

Връзката между двамата е бурна и страстна. Още преди да станат родители, те се събираха и разделяха. Журналистът се влюбил в Николета още щом я видял. Романтичната му душа дори й рецитирала стихове в нюзрума, на които всички се радвали.

Николета се снима сама с тях

Николета е възпитаничка на италианския лицей в Горна баня и дипломиран политолог в СУ "Св. Климент Охридски".

Всъщност Маданска получила първите си хонорари още като ученичка. Тогава помагала на майка си Свобода, тъй като владее отлично италиански език. Ту превеждала репортажи, ту правела интервюта за спортните новини по БНТ. Някъде по онова време тренирала и 5 години професионално тенис на корт, даже ходела по състезания.

Журналистката обича животните - толкова, че се престрашила да влезе и в клетката на тигър, пък макар и опитомен. Случило се преди време в Тайланд, където посетили т.нар. Тигърско царство.

За себе си споделя, че някога, когато се умори да бъде спортна журналистка, ще има собствена сладкарница. Там ще предлага домашни торти, собствена марка. Защото ще ги прави самата тя. И сега, за да поеме дъх от натовареното си всекидневие, Николета обича да се върти из кухнята. Наред със сладкишите нейната гордост са италианските специалитети - паста и лазаня. Най-много обича да глези двете си деца, които с Венелин отглеждат изключително отдадено. "Децата възприемат света по коренно различен начин от възрастните. Не бях свикнал да общувам с толкова малчугани, но вече мога да се похваля с безценен опит в това отношение", горд е таткото Венелин Петков.

Преди да стане журналист, бившият новинар работи като учител. Има магистърска степен по "Английска филология" от СУ и е преподавател в основни училища и гимназии. Втората му професия е журналистиката - той е магистър по телевизионна и радиожурналистика от един от най-авторитетните факултети в САЩ - на университета в щата Мисури, Колумбия.



Още по темата: общо новини по темата: 1991
25.10.2024 »
25.10.2024 »
25.10.2024 »
25.10.2024 »
25.10.2024 »
25.10.2024 »
предишна страница [ 1/332 ] следващата страница
Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Sled-dve-deca-i-razdyala-se-subraha-2311537
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.