Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Жестоко убийство край Балчик! Намерен е труп на мъж
Автор: Екип Burgas24.bg 15:04 / 19.10.2024Коментари ()318
©
Снимката е илюстративна
53-годишен мъж е привлечен към наказателна отговорност от Окръжна прокуратура – Добрич за убийството на своя брат. Той е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия случая прокурор с оглед довеждането му пред съда за определяне на мярка за неотклонение. Прокуратурата ще настоява Д.Б. да остане задържан под стража.

Престъплението е извършено в село Безводица в община Балчик, където двамата братя живеели. В началото на месец октомври, на неустановена към момента дата, помежду им възникнал конфликт. Скарването им прераснало във физически сблъсък и 53-годишният нанесъл няколко удара на по-малкия си брат с тесла. В резултат на това, той получил сериозни травми и починал.

След като осъзнал случилото се, Д.Б. укрил тялото на 50-годишната жертва и не подал сигнал за смъртта му. Изясняването на фактите станало възможно в хода на издирването на лицето.

Работата по доказване и документиране на извършеното престъпление продължава и към момента. Назначена е съдебно – медицинска експертиза за установяване на точната причина за смъртта на 50-годишния брат. Разпитани са свидетели. Предстои искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража“ да бъде внесено в съда в следващите дни.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Zhestoko-ubiistvo-krai-Balchik-Nameren-e-trup-na-muzh-2304765
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.