Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Мария се е върнала при Миро
Автор: Екип Burgas24.bg 15:40 / 09.10.2024Коментари ()327
©
Фолк певицата Мария за пореден път прибра уж бившия си мъж Миро Соколов, само месец след като той публично я унижи, показвайки се с други жени в социалните мрежи.

Макар да се кълнеше, че повече никога, ама никога няма да се върне при неверния си мъж, оказва се, певицата му е простила още преди няколко седмици. В началото Мария предпочитала да крият, че са се сдобрили, но тези дни двамата бяха забелязани заедно на рожден ден на авер на Миро. От снимка личи, че Мария отново е щастлива и влюбена.

И макар че много пъти досега двамата се събираха и разделяха, този път феновете наистина повярваха на Мария, че това е краят.

"Повече няма връщане назад! Развеждам се, подала съм молба. Той се насра, с извинение за израза. Изтекоха негови снимки с други жени откъде ли не. И преди имах информация от 105 места. Извинявам се и на дъщеря си Марая, че стана свидетел на някои неща, за това, което причиних и на двете си в последните 3 години и половина. Отчитам го като грешка“, кълнеше се самата Мария малко след като сайтовете гръмнаха с фотокомпромати на Миро от Гърция, в компанията на други жени със съмнителни професии.

Според запознати на певицата не й трябвало много Дзвера да я убеди да го приеме обратно, тъй като била с много слаби ангели. Но от цялата ситуация наистина най-много страдала дъщеря й Марая, пише Intrigi.



Още по темата: общо новини по темата: 1704
09.10.2024 Писател и музикант за "Биг Брадър": Забавачница за възрастни с умствена изостаналост
09.10.2024 Джордж Клуни стъписан от въпрос на децата си
09.10.2024 Азис: Баща ми е хетеросексуален. Майка ми е хетеросексуална. Е, аз съм гей
09.10.2024 По какви обувки си пада Меган Маркъл?
09.10.2024 Съседи искат да изгонят ергенка, вдигала шумни купони и имало поток от непознати мъже, всяващи страх
09.10.2024 Лъже ли Мелания Тръмп в мемоарите си?
предишна страница [ 1/284 ] следващата страница
Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Mariya-se-e-vurnala-pri-Miro-2292463
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.