Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Доста ексцентрични участници в новия "Биг Брадър"
Доста ексцентрични участници има в новия сезон на "Биг Брадър". Хората, която влязоха в къщата отговарят на критериите на либералното течение, заляло света да има от всички прослойки на обществото във филми и предавания - теолог, актриса, модел, стриптизьорка, ром, българи, живели в чужбина, мис Плевен, баща на инфлуенсърка, магазинерка, която е била Мис Биг Сайз, певица и други общо 16 съквартиранти:

Атижа - Поп-фолк певица, която е живяла в Америка. Не крие, че има много корекции по себе си, включително и BBL

Анджела събира очите и на мъжете, и на жените!​ Тя е най-известният еротичен модел в България. Открито споделя, че е бисексуална и има връзка с жена.

Преди да влезе в къщата Николай! е бил доставчик на храна. Смята, че е магнит за жените... 

Виктор е бургаска батка с чувствителна душа. Фитнесът за него е религия, а сърцето му не е заето.

Теодора a.k.a Беба Янева е бивша гимнастичка. Независима в живота!

Георги идва от село Карлуково, а ланците са целия му живот. Лили Иванова е най-голямата му любов... наравно само с жена му. Обеща да не се влюбва в къщата.

Ивонне - каца директно от Монако. Целувала се е страстно с Енрике Иглесиас.

DJ Пацо живее от 31 години в Америка и се определя като американец. Има си млада жена, хубави скъпи играчки и е баща на Александра Гърдева!

Ванеса - Има собствен бизнес с най-добрата си приятелка. Била е Мис Плевен. Умее да флиртува и нашите алфа мъжкари ще я посрещнат с хляб и сол!

Радостин смята, че си балък, ако не крадеш. Не е сигурен дали е за къщата на Big Brother и не харесва простотия и нахалство!

Веселка не остава незабелязана, защото знае как да спечели вниманието на всеки мъж!​ Веселка е plus size модел и касиерка в супермаркет. Не харесва жени, които се продават за пари....

Мечатата на Марио е да стане свещеник, пее в църковен хор и е бръснар. Отраснал е в дом за деца, лишени от родителски грижи и иска да помогне на хора, които искат да си помогнат сами.

Петър - Съжалява, че не е станал футболист. Хората го определят като палячо, но него го "боли фара".

Кристи - Актьорството и модната сцена не са ѝ тайни и не се притеснява от сексуалната си ориентация. Знае, че е интелигентна и е готова да влезе в челен сблъсък с хора, които имат ниско IQ.

Рапърката Косара не харесва евроатлантическите ценности. По професия е художник и тату артист, но няма нито една татуировка по тялото си.

Последен влезе Георги, който е на 22 години и живее в Милано. Той има собствен бизнес и се определя като “млад милионер". Говори няколко езика и се гордее с всичко, което е постигнал. Той е изборът на зрителите.



Още по темата: общо новини по темата: 1700
09.10.2024 »
09.10.2024 »
09.10.2024 »
09.10.2024 »
09.10.2024 »
09.10.2024 »
предишна страница [ 1/284 ] следващата страница
Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Dosta-ekscentrichni-uchastnici-v-noviya-Big-Bradur-2291559
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.