Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Наша актриса се показа с бебе на ръце. Фенове питат станала ли е майка тайно?
Автор: Екип Burgas24.bg 16:29 / 06.10.2024Коментари ()545
©
Палавата блондинка Снежана Макавеева се показа с бебе на ръце в социалните мрежи и предизвика вълна от догадки. Хората се питат нейно ли е детето, или не е. Тя има връзка с доста по-възрастния от нея режисьор, аниматор и илюстратор Владимир Тодоров, а бебето има същите големи сини очи като нейните.

"Смехозаводчето" – с тази дума Снежана Макавеева е коментирала снимката си в Инстаграм с изключително чаровно бебе с големи сини очи. "Ей, какви очички звездички има, също като твоите", коментира една от познатите на акрисата, нашумяла преди време с участието си в сериала "Под прикритие", когато беше гадже на Мариан Вълев-Куката. Друга последователна на звездата пише: "Мама ли стана, Снежи? Прекрасни сте! Бъдете здрави и благословени!".

На въпроса й актрисата не дава публично достъпен отговор, така че не става ясно дали детето наистина е нейно, или е на близки до сърцето й хора и тя само му се радва и се снима с него. Факт е обаче, че то много прилича на нея. В разгара на лятото звездата показа снимка със същото дете, която коментира с думите "От това денят ти да започне с детски смях няма по-хубаво". Фотосът е от къмпинг "Градина". Явно актрисата не просто се радва на детето от време на време, а си го отглежда. Говори се, че е родила тайно от широката общественост. Факт е, че не сме я виждали в публичното пространство бременна.

Тя вече от доста време открито демонстрира връзката си с далеч по-възрастния Владимир Тодоров. Той е много популярен сред артистите у нас, има и солиден опит във филмовата индустрия в най-големите компании по света, включително "Уорнър Брос“, "Сони Пикчърс“, "Юнивърсал“, "Фокс“, "Дисни“ и др. Започва работа за известния холивудски режисьор Стивън Спилбърг още през далечната 1990 г., в която Снежана се е родила. Към днешна дата Тодоров има зад гърба си световноизвестни проекти като "Хари Потър и магическият камък“, "Стюарт Литъл“, "Полярен експрес“, "Коледна песен“, "Алиса в страната на чудесата“ и др. Наскоро той издаде книга със заглавие "Холивудобългарин" и много от родните звезди се втурнаха да я рекламират през профилите си в социалните мрежи. Самата Макавеева обаче не е сред тях.

Въпреки че не рекламира книгата му, хубавата блондинка не крие, че е лудо влюбена в по-възрастния от нея аниматор. През май тя отбеляза в социалните мрежи рождения му ден с обща снимка в планината. На нея се вижда как държи наредени в кръг локумчета със запалена на тях свещичка. "Дебел човек 1 запалил огън. Дебел човек 2 запалил торта от локум. Дебели хора правят тържество“, написа Макавеева като коментар към снимката. Тя никога не е била дебела, но е възможно да е наддала някое килце, ако е била бременна.

Макар засега да не е ясно дали детето, с което се снима, наистина е нейно, е ясен неговият пол, пише HotArena. Розовите дрешки и дантелките, с които го издокарва, издават, че най-вероятно е момиченце.



Още по темата: общо новини по темата: 1635
06.10.2024 »
06.10.2024 »
06.10.2024 »
06.10.2024 »
06.10.2024 »
06.10.2024 »
предишна страница [ 1/273 ] следващата страница
Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Nasha-aktrisa-se-pokaza-s-bebe-na-ruce-Fenove-pitat-stanala-li-e-maika-taino-2288513
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.