Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Двама поморийци загазиха заради наркотици
© Burgas24.bg
В сряда около 19.20 часа на поморийската улица "Манастирска“ за проверка е спрян лек автомобил "Опел Астра“, управляван от 40-годишен помориец. На задната седалка е намерена и иззета раница, съдържаща прекурсори за производство на наркотично вещество. Отрити са метамфетамин, бутилка с течност с виолетова утайка по дъното и пластмасова кутийка, съдържаща жълтеникаво кристалоподобно вещество - метамфетамин.

Полицаите установили, че помориецът е разпространявал наркотични вещества, разпитани са и негови клиенти. Установен е и негов съучастник – 37-помориец. Водачът на опела е тестван за употреба на алкохол и наркотици. Втората проба била положителна за употреба на амфетамин и метамфетамин. Извършено е претърсване на обитавания от 40-годишния мъж имот, разположен в кв. "Каменар“. Там са намерени и иззети 48 празни лекарствени блистера, празни шишета и опаковки от лекарствени препарати, аналогични на откритите в раницата в автомобила. В апартамента на помориеца, разположен на ул. "Гладстон“ в града, е открита стъклена чаша, съдържаща жълтеникаво кристаобразно вещество – метамфетамин, с тегло от 1 грам, бутилка с бяло-жълтеникава течност с бяла утайка по дъното и празни опаковки от същите лекарства, намерени в къщата в кв. "Каменар“. 

40-годишният мъж и неговият 37-годишен съучастник са задържани за срок до 24 часа. Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на двамата мъже продължава от служители на Районно управление - Поморие.

До задържането на двамата се стига след полицейските действия на служители от отдел Криминална полиция“ при ОДМВР - Бургас и Районно управление – Поморие.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Dvama-pomoriici-zagaziha-zaradi-narkotici-2277844
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.