Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Над 70 кръводарители от Бургас посетиха остров Света Анастасия безплатно
Автор: Иван Сотиров 11:30 / 26.09.2024Коментари ()856
©
102-ма кръводарители са се възползвали от възможността да получат ваучер за посещение на туристически обект в Бургас. Това става ясно от отговор на зам.-кметът по туризъм в Община Бургас Манол Тодоров след отправен въпрос от общинския съветник д-р Светослав Тодоров.

Справката, направена от регистъра на ОП "Туризъм“ в туристически информационен център "Часовника“ за периода до 17 септември, показва че от общо издадени 102 броя ваучери 74 са за посещение на остров Света Анастасия, 4 са за Ченгене скеле и 24 за Акве калиде.

Както Burgas24.bg съобщи, безплатните ваучери се дават за индивидуално посещение на трите туристическите обекти за всички граждани, дарили безвъзмездно кръв. Целта е да се насърчи хуманния акт, особено в активния летен сезон, когато населението в града и региона се увеличава чувствително заради туристическия поток.

Всеки човек ще може да получи ваучер за избран от него обект в Туристическия информационен център до Часовника след предоставяне на бележката за отпуск, която получава всеки кръводарител. Тя се издава от Отделението по трансфузионна хематология.  

Ваучерите са поименни и не могат да се преотстъпват на други лица. Те могат да бъдат разходвани в срок от три месеца от датата на получената бележка от кръводарителската акция.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Nad-70-kruvodariteli-ot-Burgas-posetiha-ostrov-Sveta-Anastasiya-bezplatno-2276574
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.