Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
С листа от 28 кандидати коалиция "БСП - Обединена левица" се регистрира в Бургас за предстоящия вот
Автор: ИА Фокус 16:06 / 23.09.2024Коментари ()394
©
С листа от 28 кандидати коалиция "БСП - Обединена левица" се регистрира за предстоящия вот

"За първи път лявото политическо пространство се явява по този начин на избори – обединено. Интересът към листата беше не просто голям. След като бяхме готови с пълната листа останаха и трима кандидати като резерви. Но най-важното е, че в лявото пространство сме заедно и ще водим позитивна, градивна и добронамерена кампания".

Това каза водачът на листата и председател на Икономическата комисия в 50-ото НС – инж. Петър Кънев, минути преди коалиция "БСП - Обединена левица" да регистрира в Районната избирателна комисия в Бургас листата си с кандидати за народни представители за 2-ри МИР-Бургас за предстоящия на 27 октомври парламентарен вот.

По думите на инж. Кънев, листата, в която фигурират точно 28 личности, е изключително силна.

"Очакваме по-добър резултат. Взели сме си поука от стари грешки и се надяваме избирателят да ни прости и да ни подкрепи на тези избори", каза вторият в листата и областен председател на БСП, Тодор Байчев. На въпрос, дали има конкуренция между кандидатите в листата, той беше категоричен: "Не! Нещо повече – нашата цел не е конкуренцията, а обединението", поясни Байчев.

Според третия в листата, настоящият общински съветник от гражданско движение БУРГ – Живко Табаков, обединението не цели просто висок резултат в кампанията, а ефективни регионални политики, които са заложени в програмата на БСП и трябва да бъдат осъществени на национално ниво, защото са в полза на гражданите.

"Личностите и партиите обединени в Коалицията не поставят в центъра партийни интереси, а този на обществото и хората. Точно това трябва да е и причината гражданите да ни гласуват доверие. И вярвам, че ще го направят", каза шестата в листата финансистът Даниела Алакушева.



Още по темата: общо новини по темата: 316
23.09.2024 »
23.09.2024 »
23.09.2024 »
23.09.2024 »
22.09.2024 »
22.09.2024 »
предишна страница [ 1/53 ] следващата страница
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/S-lista-ot-28-kandidati-koaliciya-BSP-Obedinena-levica-se-registrira-v-Burgas-za-predstoyashtiya-vot-2273047
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.