Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
5 късометражни филма за Бургас представят на награждаването на участниците в "Магията на театъра и киното"
Автор: Екип Burgas24.bg 13:24 / 19.09.2024Коментари ()508
©
Любимият Бургас ще бъде показан в 5 късометражни филма на церемонията по награждаването на участниците в уъркшопа "Магията на театъра и киното“, организиран от Театрален колеж "Любен Гройс“ и Община Бургас. Събитието ще се състои на 20 септември, в  18.00 часа, в зала "Тончо Русев“ на Културен дом НХК. Входът е свободен.

Филмите са подготвени от участниците във кино работилницата под професионалния поглед и съвети на Ники Илиев, Башар Рахал, Михаил Маихайлов, Ваня Николова, Георг Киряков, Веселин Менкаджиев, Любомира Башева. Те обучават в рамките на седмица курсистите  как се прави филм, преминавайки през целия етап от създването на един кино продукт. 

Преминалите този курс ще ползват  финансови преференции, ако бъдат приети в бургаския клас по актьорско майсторство за кино и театър на Театрален колеж "Любен Гройс", който стартира тази есен. 

Ръководител ще е актьорът и режисьор Ники Илиев, а асистент талатливият бургазлия Георг Киряков. Студентите ще се обучават в зали на Културен дом НХК. 



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/5-kusometrazhni-filma-za-Burgas-predstavyat-na-nagrazhdavaneto-na-uchastnicite-v-Magiyata-na-teatura-i-kinoto-2269007
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.