Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Започва “Месец на любовта" в Бургас Плаза Мол
Автор: Екип Burgas24.bg 07:15 / 01.02.2011Коментари ()765
©
През февруари Бургас Плаза Мол ще зарадва жителите и гостите на Бургас с нетрадиционна игра посветена на Св. Валентин, от която 10 късметлии ще спечелят романтичен уикенд или вечеря за двама. Правилата на играта са много лесни и интересни - всеки, който желае да участва, трябва да вземе флаер във формата на сърце от магазин в търговския център и да търси липсващата му половинка, за да може да участва в томбола за романтичните награди.

През февруари всеки клиент на Бургас Плаза ще получава половинка от сърце - стикер - за всеки 30 лв. похарчени в мола. Когато половинката съответства на флаера сърце - притежателят им ще трябва да залепи стикера на правилното място, да попълни контактите си и да пусне цялото сърце в една от урните в търговския център.

На 1 март в присъствието на нотариус ще бъдат изтеглени имената на 10-те късметлии от играта. Половината от тях ще спечелят романтичен уикенд за двама, а останалата половина - романтични вечери.

Вашата половинка ви очаква в Бургас Плаза Мол. Пазарувайте през февруари и събирайте половинки от сърца - участвайте в играта, за да спечелите!

Броят на стикерите е ограничен. Кампанията важи до изчерпване на количествата.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Zapochva-Mesec-na-lyubovta-v-Burgas-Plaza-Mol-226201
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.