Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Започва подписване на договорите за подмяна на старите печки с нови екоуреди по програма LIFE
Автор: Екип Burgas24.bg 10:18 / 29.07.2024Коментари ()1532
©
От днес започва подписването на договори за подмяна на старите отоплителни уреди на дърва и въглища с нови екологични уреди по Интегрирания проект "Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух“ по Програма LIFE. Подписването ще се извършва до 9 август всеки работен ден от 08.30 до 17.15 часа.

Класираните домакинства в основния списък на четвъртото класиране, подали документи за участие в проекта в периода между 1 септември 2023 г. до 31 март 2024 г., следва да се явят за подписване на договор в Центъра за административно обслужване на гражданите на ул. "Александровска“ № 26 /от гърба на сградата на Община Бургас/.

Напомняме на гражданите, че проектът по Програма LIFE обхваща: ЦГЧ, кв. "Възраждане“, к-с "Лазур“, к-с "Бр. Миладинови“, к-с "Меден рудник“ – Зона Г (селото), кв. "Сарафово“, кв. "Ветрен“, Минерални бани, кв. "Банево“, кв. "Крайморие“, кв. "Горно Езерово“, кв. "Черно море“, кв. "Рудник“; кв. "Победа“ и кв. "Акациите“.

Договорите за предоставяне на нови отоплителни екоуреди се сключват между Община Бургас и подалото заявление физическо лице или негов упълномощен представител при представяне на входящ номер на документите, лична карта и документ за оправомощаване (при необходимост).


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Zapochva-podpisvane-na-dogovorite-za-podmyana-na-starite-pechki-s-novi-ekouredi-po-programa-LIFE-2206026
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.