Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Автокъщи продават коли с голяма отстъпка
Автор: Екип Burgas24.bg 12:32 / 18.06.2024Коментари ()1376
©
Десетки автокъщи са пред фалит заради унищожителните градушки през изминалата седмица. Най-сериозно засегнати са собствениците на автокъщите в село Шереметя, Велико Търново, които публикуваха в социалните мрежи обяви за продажба на колите с големи отстъпки в цените.

Един от собствениците е Петьо Стоянов. В ефира на "Здравей, България“ той каза, че някои от автомобилите по-нисък клас се продават с 50% отстъпка.

"Около 30% от превозните средства вече са продадени. Другите стоят - те са непоправими. Хората ни се подиграват и казват, че всичкото това нарочно сме го направили, за да се отървем от голямото количество автомобили. Призовавам всеки един хейтър да не каз
ва нищо, защото може да дойде и на неговата главичка. 90% от колегите се чудим на какво да се хванем. Може да фалираме", каза той.

Стоянов допълни, че преди време застрахователи са отказали да застраховат колите, а мрежите, които понякога опъват, за да ги опазят в случай на градушка, не са помогнали при бедствието от миналата седмица.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Avtokushti-prodavat-koli-s-golyama-otstupka-2155951
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.