Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Образование от най-ново поколение встъпва в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 12:20 / 21.04.2024Коментари ()5399
©
Образование от най-ново поколение встъпва в Бургас и това ще се случи благодарение на Maple Bear - най-голямата и най-бързо развиващата се образователна мрежа в света.

Училищата и детските градини Maple Bear предлагат образование по канадска двуезична методология и стратегии за преподаване, използващи канадска и местна учебна програма. Образователният подход на Maple Bear се разпростира във над 600 детски градини и училища до гимназиално ниво по целия свят. Учениците на Maple Bear са над 60 000 с 39 държави.

Maple Bear Централна и Източна Европа развива франчайз мрежата от училища Maple Bear в 22 държави в региона, като в момента отворени училища има в София, България, Румъния, Украйна, Сърбия, Албания, Полша, и този Септември – Гърция и Чехия. Засилващият се интерес от родителите в Бургас, както и комплексите в града, които искат да привлекат Maple Bear, дава знак, че Бургас е също готов да приветства  градина/ училище от бранда.

В училищата Maple Bear са отлична инвестиция, базирана на доказан бизнес модел, а брандът Maple Bear представлява най-високото качество в международното образование, и е признат  водещ франчайз за образованието.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Obrazovanie-ot-nai-novo-pokolenie-vstupva-v-Burgas-2086878
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.