Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Комисията за регулиране на съобщенията със семинар в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 08:42 / 16.11.2010Коментари ()569
© Burgas24.bg
Комисията за регулиране на съобщенията /КРС/ стартира национална информационна кампания за популяризиране на резултатите от изпълнението на проект "Развитие на информационна система "Лицензиране и регистри" на КРС, във връзка с разработване на приложно програмно осигуряване за уведомителната, разрешителната, лицензионната и регистрационна дейности с цел предоставяне на комплексни административни услуги по електронен път на гражданите и бизнеса".

Системата дава възможност на КРС да пусне в експлоатация онлайн платформа за обслужване на бизнеса и гражданите за 39 електронни услуги.

Във връзка с това са предвидени седем обучителни семинара за членовете на професионалните сдружения и асоциации в сектора на електронните и пощенски съобщения и за всички заинтересовани страни.

Шестият семинар ще се проведе на 17.11.2010г. в гр. Бургас, конферентна зала "Нимфа" на хотел Аква, к-с "Лазур", бул. "Демокрация", гр. Бургас, от 10.30 ч. при начало на регистрация за участниците от 10.00 ч.

Форумът е предназначен за всички доставчици на електронни съобщителни и пощенски услуги, които оперират в Източна България, за радиолюбители и всички други заинтеросовани лица.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Komisiyata-za-regulirane-na-suobshteniyata-sus-seminar-v-Burgas-206951
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.