Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Отварят нови магазини в мола, след като смениха плочките през лятото
Автор: Екип Burgas24.bg 12:38 / 13.09.2010Коментари ()1354
©
Марките за модни стоки LC Waikiki, Roberto Zago, Diamond Sport и Estil ще отворят магазини в първия търговски център от съвременен тип в Бургас - Бургас Плаза мол, като предложат на жителите и гостите на града богат избор от облека, обувки, чанти и спортни стоки за новия есенно-зимен сезон.

Магазините за висококачествени мъжки и дамски обувки и чанти Roberto Zago и за спортни стоки и облекла за свободното време Diamond Sport ще посрещнат първите си клиенти в средата на месец септември. В края на месец октомври посетителите на Бургас Плаза ще могат да закупят удобни чанти и куфари с марката Estil, в които да опаковат багажа си за зимната ваканция. Магазинът на международния бранд за дамски, мъжки и детски облекла LC Waikiki ще отвори врати през месец ноември, като предложи на клиентите си елегантни и стилни облекла, с които да посрещнат коледните и новогодишни празници.

"Вярваме, че новите магазини ще направят пазаруването в Бургас Плаза мол още по-приятно за жителите и гостите на града. С тяхното откриване в търговския център остват само пет свободни магазина. Очакваме те да посрещнат новите си наематели до края на годината, като по този начин заетостта на мола достигне 100%. В сегашната икономическа ситуация това е знак, че ритейлърите оценяват Бургас Плаза мол като една от водещите търговски дестинации в страната", каза Драгомир Марков, търговски директор на Бургас Плаза.

Той посочи, че интересът на все повече марки да откриват магазини в търговския център се дължи и на нарастващия брой негови клиенти. През летния сезон например 20% повече жители и гости на Бургас са посетили мола в сравнение със същия период на миналата година. "За силния търговски сезон през лятотото допринесе доброто ни партньорство с туроператорските фирми, които насочиха интереса на туристите към шопинг мола", допълни Драгомир Марков.

През лятото беше завършена и допълнителната инвестиция в Бургас Плаза мол, при която бяха сменени плочките в търговския център. По този начин мениджмънтът на мола се погрижи за удобното и приятно пазаруване на своите посетители и за успешната работа на наемателите си.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Otvaryat-novi-magazini-v-mola-sled-kato-smeniha-plochkite-prez-lyatoto-191041
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.