Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
На три места по Южното Черноморие камери снимат за висока скорост
Автор: Екип Burgas24.bg 08:47 / 24.08.2010Коментари ()9399
© Burgas24.bg
Условията за път в Бургас са добри. Пътните настилки са сухи. Движението по централните улици и възловите кръстовища е с нормална интензивност. Заради ремонт са затворени няколко пътни отсечки. Затворено заради ремонт е едното платно на ул. "Христо Ботев" от "Сан Стефано" до Областна дирекция на МВР. Движението се осъществява в другото платно- двупосочно на улица .Заради този ремонт на улица "Гладстон" е въведено двупосочно движение", забранено е паркирането на автомобили от двете страни на пътното платно.

В областта движението е с нормална интензивност, като по- засилен е трафикът в посока Слънчев бряг. Остава в сила забраната за преминаване на товарни автомобили през Дюлинския проход, заради свлачище и стеснение на пътя. Пътния участък там е в лошо състояние. Също заради свлачище е затворен участък от пътя Бургас - Малко Търново между Босна и Звездец. Движението на автомобили е отклонено от км 280 до км. 282 по стар обходен път, който е обозначен. Има ограничения за движение на тежкотоварни автомобили по няколко отсечки. Забранено е преминаването на камиони над 10 тона по пътя Черница - Сунгурларе - Чубра , както и на камиони над 20 тона по пътя Провадия - Айтос. В пътната отсечка Бургас- Слънчев бряг е въведена временна забрана за преминаване на тежкотоварни камиони над 10 тона.Обходът за тях е през Каблешково.

Три камери на КАТ следят за превишаване на скоростта в областта. Две от камерите са разположени по пътя Бургас - Созопол. Едната е на спирка "Моряк" след отбивката за парк Отманли и село Ясна поляна , а другата на разклона за село Атия. Третата камера на пътя Бургас - Слънчев бряг се намира малко преди къмпинг Европа.

Източник: Агенция "Фокус"



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Na-tri-mesta-po-Yuzhnoto-Chernomorie-kameri-snimat-za-visoka-skorost-186594
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.