Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Да отидеш с велосипед от София до Дубай, историята на Мартин
Автор: Екип Burgas24.bg 11:09 / 01.10.2023Коментари ()565
©
Да отидеш с велосипед от София до Дубай - това е истинско предизвикателство! Не само, че трябва да преодолееш 5000 километра, но трябва да ги изминеш на две колела! Това е нещо, което само най-смелият и атлетичен авантюрист може да си представи. Но има един човек, който е решил да се изправи пред това уникално предизвикателство - Мартин Гергов.

Мартин Геров е военен, фитнес инструктор и блогър. Той ще положи старта на HopeMakers.bg (Български създатели на надежда) , организация, която създава надежда в животите на хората към един по-добър свят.

Предизвикателството ще започне на 1-ви ноември 2023-та година.

Тази инициатива според него не само ще привлече вниманието към добротата и подкрепата, но ще насърчи всички нас да преследваме своята страст и да променяме света около нас към по-добър.

Мартин Гергов не само ще прекоси границите на физическите възможности, но и ще тества тези на психическите. 

С инициативата Hope Makers Bulgaria той ще продължава напред, каращ ни да вярваме, че всеки от нас може да създава промяна и да бъде създател на надежда. Нека се вдъхновим от Мартин и да му пожелаем успех в това голямо предизвикателство!

Така че, нека да се впуснем в това предизвикателство заедно с Мартин и "Български създатели на надежда"! Нека подкрепим техния невероятен начин да създават надежда в света и да променят животите на все повече хора. Всички заедно можем да направим големи неща!



Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Da-otidesh-s-velosiped-ot-Sofiya-do-Dubai-istoriyata-na-Martin-1843636
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.