Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Младежи организират кръгла маса на тема "Екология"
Автор: Екип Burgas24.bg 12:29 / 14.07.2010Коментари ()1289
©
Тази събота в гр. Бургас ще се проведе Кръгла Маса на тема "Екологията и Младежта". Събитието, организирано от Сдруженията "Младежки Глас" и "Природа за България" е под патронажа на зам.-кмета по Екология и Евроинтеграция в Община Бургас - Атанаска Николова.

Основните теми, които ще бъдат обсъдени са начините да се насочи интереса на повече млади хора към опазването на околната среда, инициативи за популяризиране на Еко идеите, бъдещи инициативи с участието на младежи. Ще бъдат обсъдени взаимодействието между институциите, неправителствените организации и представителите на бизнеса. На кръглата маса ще присъстват Директора на РИОСВ, представители от Община Бургас, г-жа Златина Дукова зам. областен на Областна администрация гр. Бургас, Българска Фондация Биоразнообразие, представители на други екологични организации и институции.

Организаторите канят всички млади хора свободно да посетят Кръглата Маса и да изкажат свободно своето мнение. Тя ще се проведе тази Събота от 10.00 сутринта в х-л България, зала "Компас".



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Mladezhi-organizirat-krugla-masa-na-tema-Ekologiya-177316
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.